Zorgeloos rijden begint met goede service


Onderhoud

Ook voor het periodieke onderhoud kunt u bij mij terecht. Dit geldt alleen voor de Mini’s en Cherokees die bij CherokeeLand.nl zijn gekocht.

Jeep Legend Check

Lang en plezierig rijden in uw Cherokee vraagt om specialistisch onderhoud. Daarom biedt CherokeeLand.nl, naast de jaarlijkse APK-keuring, de speciale Legend Check. Een nauwkeurige analyse die specifiek is afgestemd op de Jeep Cherokee. Uw Jeep wordt volledig op meer dan zeventig punten geïnspecteerd. Snel en adequaat. Na ontvangst van de Legend Check beslist u zelf of u de geconstateerde aandachtspunten door ons laat repareren.

RDW-erkend

CherokeeLand.nl is aangesloten bij de RDW.
Dit houdt in dat CherokeeLand.nl handelt volgens de door RDW gestelde eisen op het gebied van:

  • de Wegenverkeerswet 1994
  • het Kentekenreglement
  • de regeling Erkenning Bedrijfsvoorraad
  • de regeling Handelaarskenteken en -kentekenbewijzen
  • de regeling Tenaamstelling Voertuigen

Gegarandeerde Terugkoopgarantie

Tevreden klanten staan voorop bij CherokeeLand.nl. Daarom loopt u met de aankoop van een Jeep Cherokee bij CherokeeLand.nl geen enkel risico. Want gaat u veel meer kilometers rijden? Krijgt u de beschikking over een leaseauto? Heeft u een ander model gezien bij mij in de loods? Of past de sportieve Cherokee niet meer bij uw veranderende gezinssituatie? Wat de reden ook is: ik koop de Jeep gewoon van u terug. Een service met zekerheid, voor u en voor mij.

Goed om te weten: deze service is uitsluitend van toepassing op de door CherokeeLand.nl verkochte en onderhouden Cherokees.

Heb je interesse? bel mij op dan bespreken wij de mogelijkheden. Er zijn altijd mooie auto's onderweg. Bel mij gerust op, mijn telefoonnummer is 06 50 50 58 59 ik hoop je snel te spreken, Tjacko
Heb je interesse? bel mij op dan bespreken wij de mogelijkheden. Er zijn altijd mooie auto's onderweg. Bel mij gerust op, mijn telefoonnummer is 06 50 50 58 59 ik hoop je snel te spreken, Tjacko