Een geweldig ontworpen stadscombi

Als het om Mini’s gaat legt CherokeeLand.nl zich met name toe op de Mini Clubman 2007-2014, mijn favoriete Mini.

Het is een inventief ontworpen stadscombi, waarvan ik denk dat het de klassieke Mini gaat worden. De Clubman is asymmetrisch ontworpen, de instap aan de passagierskant is groter dan aan de bestuurderskant. Na 7 jaar zijn de fabrieken van Mini gestopt met de productie, omdat de auto niet alleen erg duur was om te fabriceren, maar vooral omdat Mini zich wil richten op een groter en breder publiek.

De Clubmans die ik koop selecteer ik op echtheid, historie, opties én het belangrijkste; ik moet ze mooi vinden. De auto’s krijgen bij binnenkomst een volledige onderhoudsbeurt. Daarom kan ik iedere Mini met 6 maanden huisgarantie aan u afleveren. Mijn prijzen zijn all-in. Dat betekent inclusief afleveringskosten en een halfjaar garantie.

Omdat ik de Mini’s die ik aankoop mooi moet vinden is volgens mij het panoramadak een ‘must’. Deze optie geeft de Mini een dimensie meer; een ruimtelijk gevoel en extra comfort voor de passagiers achterin (die immers geen raam kunnen bedienen).

U bent altijd welkom bij CherokeeLand.nl in Muiderberg, bel me gerust voor een afspraak om de collectie te zien.

Graag tot ziens.

Handtekening van Tjacko van Olst

“Volgens mij is het panoramadak een ‘must’, een dimensie meer; een ruimtelijk gevoel en extra comfort.”


Orginele exemplaren

Ik haal mijn Clubmans bij voorkeur in Duitsland. Men koopt daar types vol met opties en het onderhoud is altijd volstrekt volgens het boekje. En daar profiteert u van.

Unieke uitvoeringen

Leer, panoramadak, superieure audio, de optielijst is welhaast oneindig. Soms heb ik types die in Nederland nooit leverbaar zijn geweest. Dat is pas exclusief!

Het juiste advies

Vertel me uw wensen en ik vertel u precies welke uitvoering op uw lijf is geschreven. Heb ik die niet staan, dan zorg ik dat ik uw gewenste uitvoering snel heb.

Mijn voorraad wisselt regelmatig daarom is mijn site is niet altijd up-to-date. Bel mij gerust op als je vragen hebt. Mijn telefoonnummer is 06 50 50 58 59 en ik praat je bij over wat komen gaat, tot snel Tjacko.
Mijn voorraad wisselt regelmatig daarom is mijn site is niet altijd up-to-date. Bel mij gerust op als je vragen hebt. Mijn telefoonnummer is 06 50 50 58 59 en ik praat je bij over wat komen gaat, tot snel Tjacko.