Een echte Legend

Het nostalgische gevoel van een Cherokee ervaar je met al je zintuigen: het geluid van zijn motor, de geur van de authentieke bekleding, de glanzende lak, de herinneringen die hij oproept. Originele kwaliteitsauto’s zoals de Cherokee zijn nog gemaakt voor een lang leven. Een goed onderhouden Cherokee behoudt dan ook zijn waarde!

Bij CherokeeLand.nl krijgt elke Cherokee een taxatie uitgevoerd door een beëdigd taxateur. Het taxatierapport bevat naast gedetailleerde informatie over de auto ook een oordeel over de kwaliteit. Bij taxaties zijn er 5 kwaliteitsklassen. CherokeeLand.nl verkoopt uitsluitend auto’s uit de 3 beste kwaliteitsklassen: Goed, Perfect en Excellent. De staat van de auto bepaalt de kwaliteit. Kilometerstand en bouwjaar tellen ook mee, maar het gaat met name over de huidige staat. Onze Cherokee Renewals zijn technisch nagekeken, superschoon, geconditioneerd en in goede of zelfs perfecte staat. Voor onze ‘New Arrivals’ geldt dat we de mate van restauratie nog samen met de klant kunnen bepalen. Onze Cherokee ‘Excellent’ klasse is alleen van toepassing op werkelijk in nieuwstaat verkerende Cherokees, waarbij techniek, in- en exterieur in alle details origineel zijn. Dat betekent dat u kiest voor dezelfde kwaliteit als destijds de eerste eigenaar.

Elke Jeep Cherokee staat voor vrijheid, kracht, avontuur, authenticiteit en passie. Het merk was zijn tijd ver vooruit toen de eerste Jeep werd gebouwd in 1941. Dat vooruitstrevende bleef de latere Jeeps kenmerken. De eerste Jeep Cherokee uit 1974 was de eerste auto met het etiket ‘sports utility’. De Cherokee bracht een ware revolutie teweeg als eerste compacte terreinwagen met zelfdragende carrosserie.

Een Cherokee is krachtig, wendbaar, nonchalant, stoer, stijlvol, ruim, veilig en comfortabel met het robuuste karakter van Jeep. ‘Born in America!’ Echt een Jeep zoals een Jeep hoort te zijn. De Jeep Cherokee is dan ook van een tijdloze schoonheid. Dat geld voor de ‘jongere’ (tot 2001) modellen, en zeker voor de oudere. Die hebben nog klassiek Amerikaanse dashboards en mooie driespaaks stuurwielen.

Goed om te weten: voor zakelijke rijders die hun Cherokee willen rijden als youngtimer zijn mijn Cherokees ook fiscaal interessant.

Handtekening van Tjacko van Olst

“Deze authentieke auto ademt nog steeds een avontuurlijke sfeer en een gevoel van vrijheid.”


Orginele exemplaren

Ik selecteer uitsluitend authentieke Jeep Cherokees uit mijn poule van 400 verkochte exemplaren en een wereldwijd netwerk van relaties tipt mij waar de beste exemplaren zijn te vinden.

Unieke uitvoeringen

Bij CherokeeLand.nl heb ik de meest bijzondere en zeldzame Cherokee uitvoeringen staan. Bent u een ‘Woody’ of een ‘Chief’ liefhebber? Bij mij vindt u de meest unieke modellen die u ooit gezien heeft.

Het juiste advies

Kom langs en ervaar zelf de oerdegelijke kwaliteit van een Jeep Cherokee. Samen zoeken we naar de voor u meest geschikte uitvoering, zonder concessies aan de kwaliteit.

Mijn voorraad wisselt regelmatig daarom is mijn site is niet altijd up-to-date. Bel mij gerust op als je vragen hebt. Mijn telefoonnummer is 06 50 50 58 59 en ik praat je bij over wat komen gaat, tot snel Tjacko.
Mijn voorraad wisselt regelmatig daarom is mijn site is niet altijd up-to-date. Bel mij gerust op als je vragen hebt. Mijn telefoonnummer is 06 50 50 58 59 en ik praat je bij over wat komen gaat, tot snel Tjacko.