Jeep Cherokee, een verantwoorde keus


Cherokees zijn niet alleen veilig en comfortabel - mede dankzij de hoge zit - maar ook duurzaam. Vanwege de kwalitatieve uitvoering hebben al onze modellen een lange levenscyclus. Bovendien is het energieverbruik tijdens de productie en afbraak minimaal. Ook de kortere productieafstanden en het gebrek aan elektronica maken van de Jeep een verantwoorde en duurzame keuze.

Milieuvriendelijker met lpg
Rijdt u veel meer dan 17.000 kilometer per jaar? Dan is een lpg-G3-installatie een prima alternatief voor de 4.0 litermotor van de Jeep Cherokee XJ. Voor ongeveer 2.300 euro - inclusief btw en montage - wordt er een gastank op de plek van het reservewiel geplaatst. Het extra gewicht - van circa 60 kilo - wordt opgevangen met een set hulpveren. Zo blijft u solide en veilig rijden in uw Jeep Cherokee.

De voordelen van een lpg-G3-installatie
- u bespaart benzinekosten
- uitstoot neemt af met ongeveer 30 procent
- u behoudt alle ruimte in uw Cherokee
- u krijgt een grote actieradius
- investeringen terugverdiend na twee jaar. 

Veilig op weg met winterbanden
Sneeuw, regen, hagel en wind. Veilig rijden in het winterse weer vraagt om degelijke winterbanden. Daarom verhuurt Cherokee Land winterbanden. 
Een service om uw rijplezier te vergroten, bijvoorbeeld naar uw wintersportbestemming. Reserveer tijdig via info@cherokeeland.nl

Verhuurtarief winterbanden:
- 120 euro voor 10 dagen
- 10 euro voor elke dag meer